Arbetsmyran har återtagit nettet

Ok, jag får skamma mig lite att jag är så dålig att blogga men det har vart massa jobb och dåligt internet.

Detta har i alla fall hänt:

En beväpnad man gömde sig på högdkolan för 2 ve sen så beväpnade poliser i skåpbilar sökte igenom skolan i 4 timmar (ja...skolan är apstor) innan de fann honom och tog han in. Detta fick vi reda på när arbetsdagen var slut för vi hade haft så fullt upp att vi inte helt märkte poliserna....

De har börjat riva holmenkollenbacken (stor hoppbacke) och då var det nån pyroman som passade på att tända på den på toppen varpå hela oslo lös upp mitt i natten, ganska fint att titta på faktiskt.

Jag har blivit stoppad av japanska turister för fottotagning - med mig mitt ibland dem på kortet  - framför en sunkigt ful damm

Ännu en tjej har slutat på jobbet och i måndags fick vi in en ny - svensk så klart

Jag har börjat köpa julegåver och börjar få lite julestämmning för till veckan ska det komma snö!

Gry och jag har lärt oss ica reklamens ekologiska dans...otroligt vackert...

och så har vi legat på balkongen och tittat på stjärnorna och ramlat i blomlådorna(fredag kväll...)


Livet flyter på och snart har jag varit här i 3 månader! Gah! Vart tar tiden vägen? Trivs i alla fall på jobbet och börjar komma folk närmare som jag bara har haft ytlig kontakt med förr. Det finns så otroligt roliga personligheter har jag upptäckt!
Vissa av studenterna är ju i en klass för sig och vi brukar säga att vi jobbar på dagis för så är det ibland. Vuxna människor som beter sig som dagisbarn....det kan vara tålamodsprövande.  Men över lag är det helt ok. Man får dock passa sig så att man inte fastnar här för länge för då tror jag att man går surtantsödet till mötes!

Nu sitter vi i vardagsrummer med tända ljus och kikar på film, Gry klagar över att hon har popcorn fast i tänderna och Marte kritiserar en reklam väldigt intensivt, lilla familjen på holmekollen!

RSS 2.0