Jul i Bangkok

Hej och ha!
Jul i Bangkok ar som inget annat!
Vi har racat runt i kopcentrena och fatt lite julstamning via julmusik och tomteluvor och massa glitter som de har spokat ut bangkok med eftersom de alskar att fira saker, aven om det bara ar for turisternas skull. Fest ar fest!

Pa julafton sa vaknade vi och var valdigt girade, bara for att upptacka att alla andra ju firar den 25:e och inte helt var pa! I alla fall sa bytte vi julklapp med varandra och begav oss in till city till ett stort kopcenter som har en isrink innomhus pa 4:e vaningen! De hade skruvat pa AC.n och lyckats fa ned temp till svinkalla 19 grader(plusgrader alltsa...) vilket gav resultatet av blot svinglatt "is" som vi halkade runt pa som bambi. Det roliga var att jag bara kan aka pa konstakningsskridskor och fick vanliga killskridskor, jakob daremot som aker killskridskor fick konstakningsskridskor...Behover jag skriva mer? Vi hade kul i alla fall och akte runt med julgransglitter pa oss och var allmant exotiska.
Sen blev det 3D bio och pa kvallen svensk massage! Annorlunda men helt ok jul!

Juldagen var mer livad och folk var valdigt jultrevliga overrallt. For att fira lite till sa akte vi till ett nojesfallt som var i princip ode och vi kunde bara springa runt fran karusell till karusell utan ko over huvud taget! Liseberg slang dig i vaggen..ingen 1 h ko har inte! Yra i huvudet sa lade vi oss vid poolen efterrat innan var skjuts hem kom och vi tillbrinmgade nastan 2 h i trafikko da alla skulle sluta tidigare fran jobbet och fira lite jul eller liknande. Nar det bara kostar 28 kr att ga pa bio sa gjorde vi det igen! Den har gangen sag vi sherlok holmes pa VIP bion och det var skitbra!

Idag sa har vi dykt ned i ett akvarium fullt med hajjar! Sandsharks, nursing sharks, leopard sharks, reef sharks och giant groupers bla fanns det att titta pa! Det var otroligt cool och jag har fortfarande inte smallt det. Vi hade fatt pa oss jattemkt tyngder sa att vi skulle halla oss mest pa botten och lata hajjarna komma till oss, vilket de gjorde! De var inte det minsta skygga och tyckte att vi ungefar var lika skrammande som ett par stenar pa botten. Otroligt nara kom dem! Sa vi lag och slappade lite langs botten och tittade pa alla hajjarna runt omkring oss. Det konstigaste var att man inte var ett dugg radd. Jag hade massiva problem med tyngderna fran borjan da akvariumet var valdigt valdigt tungt med salt och medans jag holl pa och forsoka komma pa ratt kol igen och inte tippa runt baklanges sa var vi plotsligt omringade av hajjar och man han inte riktigt bli nervos. Jag tror detvar hojdpunkten pa resan. Det eller bungeyjumpet!

Imorgon blir det ny dag och nya aventyr, i bangkok finns det alltid nagot att gora!

GOD JUL ALLESAMMANS!

Kommentarer
Postat av: hannis

tja! har resan varit bra? de låter som de i bloggen :D kuul!.

jag skrev mejl till dig men du svara ej,?

har en sak å berätta :P

svara på mejlet!!

/hannis

2010-02-02 @ 11:18:45
URL: http://hamalainen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0