Khaosan = alltid kaos

Nu är man tillbaka på  thai-mark igen då !
Resan tog ju kortare tid än oslo-bjästa så  det var inga problem. Vi kan ha råkat sitta lite fel vid gaten och pratat så att vi glömde tiden lite och var näst sist ombord...men,men, varför stressa? Hade vart lite taskigt bara att missa flyget det första man gör....
Mellanlandade i Helsinki (!) och skeppades hit med finnarna till bangkok. Tillbaka på Khaosan Road är det lika kaosartat som alltid. Men helt underbart ändå! äntligen är jag här i värmen!
Eftersom vi inte har planerat alls så har det blivit intensivplanering nu, vi tycker förvånandevärt lika så det har inte vart några problem. jungel blir det, apor, vattenfall, dykning, massa länder om vi hinner trycka in allt! 3,5 må nader kändes långt men nu märker vi att det blir tight om tid!!
Vi är strandade här tills imorgon kväll då vi får våra visum till Laos och Cambodja. Planen ser ut : 2 ve Laos, 3ve Vietnam, 2 ve Cambodja sen kho tao och dykning, sen malaysia. Något sånt men allt kan ändras!

Var på tur igår till the temple of dawn, helt underbart! Varmt som bara den men värt promenaden (som blev ganska lång för att vi gick en omväg, vi gick inte alls vilse...inte alls...). Utsikt  over hela bangkok när man klättrat upp för alla trapporna. Bilder kommer senare!
På vägen hem kom monsunregnet och ja...vi blev ganska dränkta. Sånt hör ju till!

Var in till MBK idag till "riktiga" staden, dit alla som har det bättre ställt shoppar och fick hela tiden påminna varandra att vi ska resa massa och inte shoppa nu! Med 7 våningar så var det lite att se!

Planen är att komma in i Laos den 18 sept(min födelsedag!) och då  börjar äventyret på  riktigt! 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej barnen



Skönt att höra att ni kommit fram välbehållna. Har kommit på att nu måste jag ju oroa mog för 2 av mina favoritbarn, och mest oro för koppen!



många kramar från mamman

2009-09-15 @ 18:49:34
Postat av: Emelie :)

2009-09-15 @ 21:47:12
Postat av: Emelie :)

Ooops, vart fel där innan.

Kul för er att ni kom fram!!! Vill oxå :( Men varför ordnade ni inte visum till Vietnam i Bangkok, gick inte det? Nu får ni ju lov att betala 50 dollar i Vientiane istället? Och Kambodja får ni ju på gränsen.

Hoppas i alla fall ni får en underbar tur och att ni inte blir lurade allt för ofta och mycket, så ska jag se när jag kan komma ned och våldgästa er :P

Puts och Krom

2009-09-15 @ 21:49:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0